Uw mening telt!

Uw mening telt! In hoeverre bent u tevreden over onze service en/of over onze uitgevoerde werkzaamheden? Klanten beoordelen ons met een 9,7! Daar zijn we erg trots op. Ook úw mening doet ertoe! We horen het graag.

 

Flexibel en duidelijk

Voor ons betekent klantvriendelijk: flexibel zijn! Schikt het u niet om de auto te halen en te brengen voor onderhoud of een reparatie, wij zorgen ervoor. Heeft u vervangend vervoer nodig? Ook dat is geen probleem. U blijft mobiel als de auto bij ons in de werkplaats staat.

Klantvriendelijk betekent ook duidelijkheid. Wij hebben voor beurten en veel voorkomende reparaties vaste prijzen. Extra reparaties overleggen wij altijd met u, zodat u weet waarop u kunt rekenen.

 

Hoe klanten over ons denken:

  • Al jaren zéér tevreden
  • Vakbekwaam. Vriendelijk en behulpzaam. Goede ervaringen met het onderhoud van mijn auto, schadeherstel en aanschaf gebruikte auto.
  • Heel goed geholpen bij de aanschaf en inruil door zeer vriendelijke en aangename mensen met hart voor de zaak die meteen voor je klaar staan.
  • Werkelijk waar een prachtig bedrijf met een werkwijze volgens de oude stempel: Oprecht, transparant, klantgericht, eerlijk en betrouwbaar. Oftewel, klant is écht koning bij Autobedrijf van Dolderen.
  • Prima en prettige communicatie, ook als vrouw voel je je hier niet misplaatst. Geen opdringerig gedrag ervaren. Ook de service was uitstekend.

 

Geen kleine lettertjes

Wat ook onder onze vorm van klantvriendelijkheid valt, is een goede uitleg van de factuur. En door eventueel de vervangen onderdelen te laten zien, zodat u weet wat er aan de auto gedaan is. Transparant, geen kleine lettertjes. We laten standaard een link achter in onze mail. We stellen uw mening erg op prijs!

Service en kwaliteit

Onze team in de werkplaats gaat geen uitdaging uit de weg. De werkplaats is van alle gemakken voorzien, onze monteurs zijn up-to-date geschoold en zorgen gewoon dat het voor elkaar komt!

 

Eigenlijk is klantvriendelijkheid niet zo moeilijk: denken in oplossingen in plaats van problemen, duidelijkheid met een glimlach en niet te vergeten kwaliteit van de uitgevoerde werkzaamheden!

Bent u tevreden over onze manier van werken? Laat het ons weten! Uw mening wordt gewaardeerd.

 

Loop gerust binnen in onze werkplaats, team van Dolderen staat voor u klaar! Online of telefonisch (035 – 6012330) een afspraak maken kan natuurlijk ook.

 

 

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

035 - 6012330 info@dolderen.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 035 - 6012330

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×